27 Ocak Cuma 2023
Tatvan Belediyesi
  • Anasayfa
  • Başkan
  • Belediyemiz
    • Tarihçe
    • Meclis Üyeleri
    • Kadromuz
    • Genç Meclis Üyeleri
  • Duyurular
  • Kültür-Sanat
  • Mevzuat
  • Projelerimiz
  • Tatvan
  • İletişim
21 °c
Tatvan
No Result
View All Result
Tatvan Belediyesi
  • Anasayfa
  • Başkan
  • Belediyemiz
    • Tarihçe
    • Meclis Üyeleri
    • Kadromuz
    • Genç Meclis Üyeleri
  • Duyurular
  • Kültür-Sanat
  • Mevzuat
  • Projelerimiz
  • Tatvan
  • İletişim
21 °c
Tatvan
No Result
View All Result
Tatvan Belediyesi
No Result
View All Result

Tatvan Doğu Anadolu Fuarı 1 Temmuz’da Başlıyor

21 Haziran 2022
Tatvan Doğu Anadolu Fuarı 1 Temmuz’da Başlıyor
90
VIEWS
Facebook'ta PaylaşTwitter'da PaylaşWhatsapp'ta PaylaşQR ile TaraTelegram'da Paylaş
  • Tatvan Doğu Anadolu Fuarı 1 Temmuz’da Başlıyor

Bu yıl 54’üncüsü gerçekleştirilecek ve 1 Temmuz 2022 tarihinde açılışı planlanan “Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali” hazırlıklarında sona gelindi.

Pandemi dönemi dolayısıyla iki yıl ara verilen ve bu yıl 1 Temmuz ile 3 Temmuz 2022 tarihleri arasında açılması planlanan fuarın hazırlıkları tamamlandı. Tatvan Belediyesi tarafından 54’üncüsü yapılacak fuar açılışına sayılı günler kala Tatvan’da fuar heyecanı başladı.

“Fuar açılış kortej yürüyüşüyle başlayacak”

Fuar açılışı, Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezi önünde 1 Temmuz 2022 Cuma günü 16.00’da kortej yürüyüşü ile başlayacak ve Tatvan sahili İşletme Parkı’ndaki etkinlik alanında gerçekleştirilecek.

“Ünlü sanatçılar Tatvan sahilinde sahne alacak”

Yoğun ilgi ve katılım beklenen fuar etkinliğinin ilk 3 gününde İmera, Koma Se Bıra, Öykü Gürman sahne alacak. Aynı zamanda halk konserleri, yüzme ve yağlı direk yarışları, bisiklet yarışları, futbol turnuvası, masa tenisi ile kort tenisi turnuvası, maraton koşusu, kitap sergisi, çocuklara yönelik etkinlikler ve çeşitli spor gösterileri gibi bir birinden farklı birçok etkinlik düzenlenecek. Ayrıca, 12 ulusal ve 2 uluslararası ekibin katılımı ile gerçekleştireceğimiz Geleneksel halk oyunları yarışması ve şenlikleri yapılacak, Nemrut şenlikleri düzenlenecek.

“Tatvan’da Yaz Boyunca Etkinlikler Sürecek”

Fuar etkinlikleri kapsamında 1 Temmuz ile 3 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek İmera, Koma Se Bıra ve Öykü Gürman konserlerinin haricinde, Kurban Bayramı tatilinin ikinci günü Tatvan Bayram Şenliği’nde 10 Temmuz Pazar günü Aydilge sahne alacak. Ardından, 30 Temmuz Cumartesi günü Gençlik Festivali’nde Irmak Arıcı Tatvan’da sevenleriyle buluşacak. Son olarak, Nemrut Şenlikleri kapsamında 13 Ağustos tarihinde Tatvan Nemrut Krater Gölü kenarına Samida sahne alacak.

Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali ile ilgili değerlendirmede bulunan Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, fuarın 54’üncü yılına özel geniş kapsamlı bir organizasyon düzenlediklerini belirtti.
Fuar için şölen havasında, bol bol etkinlik içeren bir program hazırladıklarını kaydeden Başkan Geylani, yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Tatvan Belediyesince her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz ve pandemi nedeniyle iki yıl ara vermek zorunda kaldığımız fuarımızı bu yıl Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali adı altında 54’üsünü düzenleyeceğiz. Bu sebeple geniş kapsamlı bir program hazırladık. Programımız içerisinde çok sayıda ünlü sanatçının yer alacağı konserler, yarışmalar, gösteriler, turnuvalar, sergiler, şenlikler ve çeşitli spor gösterileri ile birbirinden farklı etkinlikler yer alacak. Şölen havasında gerçekleştirmeyi planladığımız fuar organizasyonumuz için şimdiden davetlerimizi yapıyoruz. Hazırlıklarımızda sona geldik sayılır, son hazırlıklarımızın da tamamlanmasıyla birlikte Tatvan olarak heyecanla açılışı yapacağımız gün olan 1 Temmuz gününü bekleyeceğiz. Ben bu vesile ile şimdiden tüm halkımızı 1 Temmuz Pazar günü Yaşam AVM önünde başlayacağımız Kortej Yürüyüşü’ne ve ardından Sahil Etkinlik Alanı’ndaki Fuar Açılışı etkinliklerimizde bu coşkuya ortak olmaya davet ediyorum.”

No Result
View All Result

Son Yazılar

  • Tatvan’da sömestr şenliğinde çocuklar doya doya eğlenecek
  • Tatvan’ın İlk Kitap Fuarı Sona Erdi
  • Başkan Geylani’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
  • HAFIZ OSMAN BOSTANCI’DAN “KUR’AN’I ANLAMAK” KONULU SÖYLEŞİ
  • YAZAR YASİN AKTAY TATVANLILARLA BULUŞTU

Arşivler

  • Ocak 2023
  • Aralık 2022
  • Kasım 2022
  • Ekim 2022
  • Ağustos 2022
  • Haziran 2022
  • Nisan 2022
  • Mart 2022
  • Şubat 2022
  • Ocak 2022
  • Aralık 2021
  • Ağustos 2021
  • Temmuz 2021
  • Haziran 2021
  • Mayıs 2021
  • Nisan 2021
  • Mart 2021

Kategoriler

  • Billboard
  • Bu Hafta Neler Oldu ?
  • Genel
  • Gündem
  • Projelerimiz

TATVAN BELEDİYESİ 

DOĞUNUN İNCİSİ BİR DOST ŞEHRİ

  • Anasayfa
  • Başkan
  • Belediyemiz
  • Duyurular
  • Kültür-Sanat
  • Mevzuat
  • Projelerimiz
  • Tatvan
  • İletişim

© 2021 - TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Başkan
  • Belediyemiz
    • Tarihçe
    • Meclis Üyeleri
    • Kadromuz
    • Genç Meclis Üyeleri
  • Duyurular
  • Kültür-Sanat
  • Mevzuat
  • Projelerimiz
  • Tatvan
  • İletişim

© 2021 - TÜM HAKLARI SAKLIDIR.

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist