Tatvan Belediyesi’nden Geceli Gündüzlü Kar Temizliği
Tatvan Belediyesi, yoğun kar yağışının gerçekleştiği şehir merkezinde geceli gündüzlü karla mücadele çalışmalarına devam ediyor.
Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Saha Amirliği’ne bağlı karla mücadele ekipleri yoğun kar yağışının gerçekleştiği şehir merkezinde geceli gündüzlü karla mücadele çalışmalarına devam ediyor. Mahallelerimiz cadde ve sokaklarında kar temizleme çalışması gerçekleştiren ekipler, araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde kar taşıma çalışmalarını sürdürüyor. Ana arterleri temizleyen ekipler, çalışmalarını ara sokaklar, caddeler ve mahallelerde sürdürüyor. Kar küreme çalışmalarıyla yollar temizlenirken diğer yandan da buzlanmanın önlenmesi için ilçe genelinde tuzlama çalışmaları yapılıyor.
Şehir merkezinin yoğun bir kar yağışına maruz kaldığını belirten Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mesut Kaplan şu açıklamalarda bulundu. “Ekiplerimiz karla mücadele çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bilindiği üzere ilçemiz yoğun bir araç trafiğinin olduğu yer. Çift taraflı araç parkları ekiplerimizin iş yükünü zorlaştırıyor. Ekiplerimiz her gece gündüz çalışmalarına devam ediyor. Binlerce kamyon karı şehir dışına taşıdık ve taşımayada devam ediyoruz” dedi.