Pazar, 11 19th

Bitlis İl ve İlçeleri Toplanma ve Hizmet Grupları Konuşlanma Alanı Haritaları

Bitlis İl ve İlçeleri Toplanma ve Hizmet Grupları Konuşlanma Alanı Haritalarını İndirmek İçin Tıklayınız.

03.01.2014 tarih ve 28871 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Türkiye Afet Müdahale Planı kapsamında, Vatandaşlarımızın afetlere müdahale konusunda yapılan planlama çalışmaları ile ilgili bilgi sahibi olması ve bilinçlenmesi için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğümüzce hazırlanan Yerel Düzey Hizmet Grubu Ana Planı'nda Bitlis Merkez ve bağlı ilçelerde olası afetlerde toplanma ve konuşlanma alanları haritalarda belirtilmiştir.

Halkımızın bilgisine sunulur...

Buradasınız: Anasayfa KURUMSAL BELEDİYE BAŞKANI Özgeçmiş Kategorize Edilmemiş Bitlis İl ve İlçeleri Toplanma ve Hizmet Grupları Konuşlanma Alanı Haritaları