Perşembe, 12 13th

Salı, 13 Kasım 2018 12:59

Tatvan’da yol yapım çalışmaları devam ediyor

Tatvan Belediyesi tarafından ilçedeki mahallelerde devam eden yol yapım çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğü bildirildi.

Altyapı çalışmalarıyla birlikte eş zamanlı olarak yürütülen üstyapı çalışmaları kapsamında 3 mahalledeki tüm yolların yapıldığı, 3 mahallede de yol yapım çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Çalışmalar hakkında gazetecileri bilgilendiren Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, 7 mahallede altyapı çalışmalarının tamamlandığını ve 6 mahallede de üstyapı çalışması yürütüldüğünü söyledi.

Başkan Aksoy, “Cumhuriyet, Kültür ve Karşıyaka mahallemizde altyapı ile üstyapı çalışması tamamlanmış durumda. Bahçelievler, Esentepe ve Kale mahallelerimizde ise, altyapı çalışması tamamlanmış ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlarımız sıkıntı yaşamasın diye alt ve üstyapı çalışmaları beraber yürütülüyor. Yani altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda hemen üstyapı çalışması başlatılıyor. Üstyapı çalışmalarımız yola parke taşı döşeme, kaldırım ve kanalet yapım işlemlerini kapsıyor. Yol yapım çalışmalarımız bu şekilde yürütülüyor. Bu çalışmalar sırasıyla diğer mahallelerimizde de devam edecektir. Güzel ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Okunma 408 defa Son Düzenlenme Salı, 13 Kasım 2018 13:07

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Tatvan’da yol yapım çalışmaları devam ediyor