Perşembe, 12 13th

Salı, 13 Kasım 2018 12:51

Tatvan’da “Usta öğreticilik” belge dağıtım töreni düzenlendi

Bitlis’in Tatvan ilçesinde Tatvan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından “Usta öğreticilik” belge dağıtım töreni düzenlendi.

Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Konferans salonunda gerçekleştirilen tören Tatvan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Çetin Barak’ın açılış konuşması ile başladı.

Konuşmasında Mesleki Eğitim Merkezi olarak düzenledikleri kurslar ile ilgili bilgi veren Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Çetin Barak, “Usta öğreticilik” kurs kapsamında bu gün ise kursu başarıyla tamamlayan 38 kursiyere belgelerini takdim edeceklerini söyledi.

Eğitimlerin devam edeceğini kaydeden Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Barak, Tatvan’daki hem ara eleman hem de kalifiye eleman ihtiyacına yardımcı olmak için çıraklık, kalfalık, ustalık ve usta öğretici programlarını uyguladıklarını ifade etti.

Daha sonra konuşma yapan Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer ise eğitimlerin önemine vurgu yaparak, eğitimi başarıyla tamamlayarak “Usta öğreticilik” belgesi almaya hak kazanan kursiyerlere tebriklerini iletti.

Yapılan konuşmaların ardından belge dağıtım törenine geçilerek, sertifika almaya hak kazanan 38 kursiyere belgeleri takdim edildi.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, STK temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen tören toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Okunma 300 defa Son Düzenlenme Çarşamba, 14 Kasım 2018 00:29

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Tatvan’da “Usta öğreticilik” belge dağıtım töreni düzenlendi