Salı, 09 25th

Perşembe, 30 Ağustos 2018 14:03

Tatvan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı

Tatvan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Tatvan Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen tören, Atatürk anıtına çelenklerin bırakılmasıyla başladı. Saygı duruşu, akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törende Tatvan Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Hakan Yaşar tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapılarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bayram mesajı okundu. Ardından ise Tatvan Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencileri Hacer İlik ve tarafından “30 Ağustos” Abdulbasit Deniz tarafından ise “Zafer Türküsü” adlı şiirler okundu.

Düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından ise, İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tamer Atay, Belediye Başkanı Fettah Aksoy ve Tatvan Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya ile birlikte kaymakamlık makamına geçerek tebrikleri kabul etti.

Program Tatvan 10. Komando Tugayı bahçesinde verilen kokteyl ile sona erdi.

Düzenlenen programa, İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali Özkan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tamer Atay, Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Tatvan Cumhuriyet Başsavcısı Emre Kaya, kamu kurum amirleri, askeri erkan, STK temsilcileri, oda başkanları ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Tatvan'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı