Salı, 09 25th

Salı, 21 Ağustos 2018 15:41

Tatvan'da bayramlaşma programı düzenlendi

Kurban Bayramı dolayısıyla Bitlis'in Tatvan ilçesinde bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşma programı çerçevesinde Tatvan Yaşam AVM’de bir araya gelen protokol üyeleri, kurum amirleri, kurum personelleri, siyasi parti temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar bir birlerinin bayramlarını kutladı.

Düzenlenen bayramlaşma programında birer konuşma yapan Kaymakam Mehmet Ali Özkan ve Belediye Başkanı Fettah Aksoy, bayram tebriklerini ileterek, bayramın sağlıklı, mutlu ve huzurlu geçmesi temennisinde bulundular.

Tatvan Yaşam AVM’de başlayan bayramlaşma töreni, düzenlenen kokteyl programı ile devam sona erdi.

Bayram programının ardından ise bayramlaşma ziyaretleri düzenlendi.

İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Fettah Aksoy ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Tatvan 10. Komando Tugay Komutanlığı, Jandarma Bölge Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Asker Alma Bölge Başkanlığı ve Jandarma Özel Harekat ve Komando Tabur Komutanlığı'na bayram ziyaretinde bulunuldu.

Ziyaretlerde Kaymakam Mehmet Ali Özkan, bayram tebriklerini iletip, güvenlik güçlerinin bayramını kutlarken, ziyaret edilen kurumlar ise misafirlerine ikramlarda bulundu.

Düzenlenen programa Kaymakam Özkan, protokol üyeleri, kamu kurum amirleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Tatvan'da bayramlaşma programı düzenlendi