Salı, 11 13th

Pazartesi, 20 Ağustos 2018 17:53

Başkan Fettah Aksoy Kurban Bayramı Mesajı Yayınladı

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Aksoy yayınlamış olduğu mesajda şunları ifade etti. "Bayramlar insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, birlik ve beraberliği bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, toplumda millet olma bilincinin şekillendiği ve güçlendiği müstesna günlerdir. Bu nedendir ki asırlardır bizleri birbirimize bağlayan, manevi unsurlardan biri Kurban Bayramıdır. Toplumda kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu canlı tutan Kurban, sosyal adaletin gerçekleşmesine katkıda bulunarak, zengine, malını Allah rızası için harcama alışkanlığını kazandırarak, paylaşma kültürünü geliştirerek, fakirlerinde kendilerini yaşadıkları toplumun bir üyesi olarak görmesine vesile olur. Bu nedenle, Kurban Bayramı süresince birbirimizi ziyaret ederek, eksiklerimizi dikkate alarak, öğrenciyi, fakiri-fukarayı, kimsesizi-yetimi incitmeden, onları gözeterek bir bayram geçirmeye gayret etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün  hemşerilerimin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım."

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Başkan Fettah Aksoy Kurban Bayramı Mesajı Yayınladı