Çarşamba, 12 19th

Pazartesi, 23 Temmuz 2018 01:33

Tatvan Fuarı Futbol Turnuvası Sona Erdi

Tatvan Belediyesi tarafından bu yıl 50’ncisi düzenlenen Tatvan Doğu Anadolu Sanayi ve Ticaret Fuarı Kültür Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Futbol Turnuvası sona erdi.

Fuar alanındaki halı sahada yapılan Futbol Turnuvası 1 Temmuz’da başladı. Turnuvaya 12 mahalle takımı ile 20 esnaf takımı katılım gösterdi. İki kategoride yapılan turnuvadaki esnaf gurubunda Sefa Hamamı takımı birinci, Sanayi-2 takımı ikinci, Vip13 Turizm takımı üçüncü oldu ve Esnaf-9 takımı ise centilmen takım olarak seçildi. Mahalle gurubu arasında ise, Tuğ Mahallesi takımı birinci, Sahil Mahallesi takımı ikinci, Fuar Mahallesi takımı üçüncü oldu ve Pınarbaşı Mahallesi takımı da centilmen takım olarak seçildi.

Futbol Turnuvası’nda derece alan takımlara, Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Halis Başaran tarafından kupa ve madalya verildi.

Turnuva hakkında değerlendirmede bulunan Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, “Fuar etkinlikleri kapsamında 2 kategoride düzenlenen Futbol Turnuvası’na toplam 32 takım katılım gösterdi. Yoğun ilgi gören turnuvada birbirinde güzel maçlar sergilendi. Turnuvada emeği olan Tatvan Belediyesi Fuar Futbol Komitesi üyelerine ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Bitlis Bölge Hakemleri’ne, katılımlarından dolayı esnaflarımıza, mahalle muhtarlarına ve burada isimlerini sayamadığımız herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Tatvan Fuarı Futbol Turnuvası Sona Erdi