Cuma, 08 17th

Cumartesi, 23 Haziran 2018 01:09

Başkan Aksoy’un oğlu dünya evine girdi

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’un oğlu Yunus Emre ile Nursena çifti düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi.

Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban’ın kıydığı nikah töreninde gelin ile damadın şahitliklerini Eski Bayındırlık ve İskân Bakanı ve Bitlis Milletvekili Zeki Ergezen, Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu ve Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy yaptı.

Tatvan Belediyesi Fuar Sergi ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen nikah töreninde davetlileri Başkan Aksoy ve eşi Melek Aksoy karşıladı.

Başkan Aksoy “İnsanın evladının mürüvvetini görmesi çok büyük bir mutluluk. Bu vesileyle bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza, değerli büyüklerime ve gerekse telefonla bizleri arayarak tebrik eden ve tebrik mesajlarını gönderen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Cenabı Allah herkese bu tür mutlulukları nasip eylesin. ” Dedi.

Düzenlenen nikah törenine kamu kurum amirleri, siyasiler, STK temsilcileri, Bitlis’in ileri gelenleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Başkan Aksoy’un oğlu dünya evine girdi