Cuma, 08 17th

Cumartesi, 16 Haziran 2018 02:08

Tatvan'da Bayramlaşma Programı

Tatvan'da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Bayramlaşma programı çerçevesinde Tatvan Yaşam AVM’de bir araya gelen protokol üyeleri, kurum amirleri, kurum personelleri, siyasi parti temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları, vatandaşlar ve davetliler bir birlerinin bayramlarını kutladı.

Düzenlenen bayramlaşma programında bir konuşma yapan Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, tüm İslam aleminin bayramını kutladı.

Bayramın sağlıklı, mutlu ve huzurlu geçmesi temennisinde bulunan Kaymakam Özkan, İslam Coğrafyasında yaşanan zulümlere dikkat çekti.

Yaşanan zulümler için "Her zaman söylüyoruz bu yaşanan zulumler zalim ve mazlumun kavgası, hak ve batılın kavgası, haç ile hilalin kavgasıdır." diyen Kaymakam Özka , "Evet bu kavga sürecek belki ama Allah'ın izni ile bu kavgadan dim dik çıkacak olan bir millet varsa oda bizleriz. Bu kavga ve mücadele sürecek. Hak batıla, mazlum zalime, hilal haça galip gelene kadar sürecek. Bizlerde bunu Allah'ın izni ile onurumuzla, gururumuzla, iman ve izanımızla sonuna kadar sürdüreceğiz. Bundan galip çıkmanın tek yolu da birlik ve beraberliktir, aradan fitne ve fesatı çıkarmaktır, bir birine sarılmak, bir birini kucaklamaktır. İnşallah bu güzel bayram günü güzelliklere, birlikteliğe ve beraberliğe, dualarımızın kabulüne, dünya coğrafyasında, islam coğrafyasında huzura ve mutluluğa vesile olur. Bu duygu ve düşüncelerle Allah bayramımızı mübarek, dualarımızı ise kabul eylesin." diye konuştu.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, ise “11 ayın sultanı olan Ramazan ayını geride bıraktık. Allah tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Bizi bayrama kavuşturan Allah’a hamd-ü senâlar olsun. Bayramın da Ramazan ayı gibi huzur barış ve kardeşlik içerisinde geçmesini diliyorum. Bu vesileyle hepinizin bayramını tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum." dedi.

Kısa birer konuşma yapan Ak Parti Bitlis Milletvekili adayları Cemal Taşar ve Fevzi Taşdemir ise Bayram tebriklerini iletiler.

Tatvan Yaşam AVM’de başlayan bayramlaşma töreni, düzenlenen kokteyl programı ile devam sona erdi.

Tatvan Yaşam AVM'de ki bayramlaşma töreninin ardından ise Tatvan 10. Komando Tugay Komutanlığı, Jandarma Bölge Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, Asker Alma Daire Başkanlığı ve Jandarma Özel Harekat Komutanlığına bayram ziyaretinde bulunuldu.

Düzenlenen programa Kaymakam Özkan, Tatvan 10. Komando Tugayı Komutanı Tuğgeneral Tamer Atay, Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Ak Parti Bitlis Milletvekili Adayları Cemal Taşar ve Fevzi Taşdemir, kamu kurum amirleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Okunma 369 defa Son Düzenlenme Cumartesi, 16 Haziran 2018 02:18

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Tatvan'da Bayramlaşma Programı