Cuma, 06 22nd

Pazartesi, 21 Mayıs 2018 00:18

Tatvan Belediyesi Tarafından İftar Yemeği Düzenlendi

Tatvan Belediyesi tarafından, Tatvan'daki esnaflara yönelik iftar yemeği düzenlendi.

Tatvan Belediyesi tarafından fuar alanında yeni yapılan Fuar Sergi Alanı ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeği öncesi konuşma yapan Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, “Ramazan ayının ülkemiz için, ilimiz için, milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tatvan Belediyesi’nin ilçemize kazandırdığı ve ilçenin imajına katkı sunduğu böyle güzel bir mekanda birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde iftarımızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ise, belediye tarafından hayata geçirilen projeleri ve yürütülen çalışmaları anlattı.

Ezanın okunmasıyla birlikte davetliler iftarlarını açtı ve dualar okundu.

İftar yemeğine Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş, Bitlis İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar, Tatvan İlçe Emniyet Müdürü Tulga Uyar, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Adabağ, Tatvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cevdet Avci, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Tatvan Belediyesi Tarafından İftar Yemeği Düzenlendi