Pazartesi, 04 23rd

Salı, 20 Mart 2018 15:15

Tatvan Belediyesi’nde Taşeron İşçiler İçin Kadro Sınavı Yapıldı

Tatvan Belediyesi, bünyesinde taşeron olarak çalışan işçilerin kadroya alınmasıyla ilgili mülakat süreci sona erdi.

Tatvan Belediyesi, taşeron işçilerin kadroya geçiş başvurularının sona ermesiyle birlikte bünyesinde çalıştırdığı taşeron işçilerin kadroya geçişleriyle ilgili sınavı gerçekleştirdi. Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy başkanlığında kurulan sınav komisyonu 170 taşeron işçiyi sözlü mülakata tabi tuttu. Yapılan sözlü mülakat sınav sonuçlarının bir gün sonra açıklanacağını belirten Belediye Başkanı Fettah Aksoy, taşeron işçilerinin kendi mesleki alanlarından sınava tabi tutulduklarını belirtti.

Yapılan sınavın taşeron işçilere hayırlı olması temennisinde bulunan Aksoy, şunları kaydetti:

“Sınavda çalışanlarımızın görev yaptığı alanda yetenek ve ehliyet düzeyi dikkate alınarak göstermesi beklenen tutum, davranış ve hareketleri ölçüyoruz. Özetle personelimiz hangi alanda çalışıyorsa o alanı kapsayan sorular sorduk. Sınav genel itibariyle başarılı geçti. 21 Mart günü yani yarın sınav sonuçlarını açıklamış olacağız. Sınava tabi tutulan ve sınavı başarıyla geçen personellerimiz 2 Nisan’dan gününden sonra kadrolu olarak çalışmakta oldukları belediyemizin ilgili birimlerinde görevini sürdürecekler. Taşeron işçilerimize hayırlı uğurlu olsun.”

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’un başkanlığını yaptığı sınav komisyonunda Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Cahit Oktay, Destek Hizmetleri Müdürü Hakan Gezici, Hukuk İşleri Müdürü Serhat Babür, İtfaiye Müdürü Neşet Yetişkin ve Bitlis İl İdare Kurulu Müdürü Osman Birişik komisyon üyesi olarak bulundu.

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Tatvan Belediyesi’nde Taşeron İşçiler İçin Kadro Sınavı Yapıldı