Çarşamba, 01 17th

Çarşamba, 03 Ocak 2018 13:44

Tatvan Belediyesi Yeni Hizmet Binasında İlk Meclis Toplantısını Yaptı

Tatvan’da yapılan belediye yeni hizmet binasına taşınan Tatvan Belediyesi, yılın ilk meclis toplantısını yeni hizmet binasında gerçekleştirdi.

Sabah saatlerinde meclis üyeleri, belediye çalışanları ve vatandaşların katılımıyla yeni hizmet binası önünde dualar okundu, kurban kesildi ve yeni binanın hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Belediye personelleri yeni binada işbaşı yaparken, belediye meclis üyeleri de yeni hizmet binasını gezdikten sonra Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy başkanlığında dualar eşliğinde 2018 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Yeni hizmet binası hakkında bilgi veren Başkan Aksoy, 14 bin metrekare alan üzerine kurulan ve 10 bin metrekare kapalı alana sahip yeni hizmet binası içerisinde meclis salonu ile parti grup odalarının da bulunduğu söyledi.

Bu gün itibarıyla yeni hizmet binasına taşındıklarını belirten Başkan Aksoy, halkın işlerini rahat bir şekilde yürütebilmesi için bazı birimlerin eski binada da hizmet vereceğini belirtti.

İlçe olmalarına rağmen ülke geneline örnek olabilen projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Aksoy, şunları ekledi;

“İşletme Parkı, Feribot Parkı ve mesire alanlarıyla birlikte ilçemize toplamda 250 dönüm yeşil alan kazandırdık. Böylelikle Van Gölü sahilini batı illerdeki sahiller ile kıyaslanacak şekilde en cazip hale getirdik. Fuar alanında sağlıklaştırma çalışması yaparak Sergi ve Kongre Merkezi binasını kazandırdık. Doğalgaz ve altyapı çalışmaları sürüyor. Bugün ise belediyemizin yeni hizmet binasını halkımızın hizmetine kazandırmanın gururu içindeyiz. Yeni hizmet binamızın memleketimize, milletimize, belediyemiz çalışanlarına, Tatvanlı hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. İnşallah bu yeni binamızda da güzel çalışmalar yaparak ve faydalı projeleri hayata geçireceğiz. Belediye olarak güzel çalışmalara imza atıyoruz. Tatvan, Türkiye’de örnek kent oluyor. Türkiye’ye rol model olan güzel hizmetlere ekibimizle birlikte imza atıyoruz. Bu güzel hizmetlerin devamını diliyorum. Bu güzel hizmetlerde emeği olan meclis üyelerimize, belediye çalışanlarımıza ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen halkımıza çok teşekkür ederim.”

Okunma 207 defa Son Düzenlenme Çarşamba, 03 Ocak 2018 13:58

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Tatvan Belediyesi Yeni Hizmet Binasında İlk Meclis Toplantısını Yaptı