Cuma, 08 17th

Pazar, 31 Aralık 2017 17:41

Başkan Aksoy, Yeni Hizmet Binasında Gazeteciler İle Bir Araya Geldi

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Yıl Sonu Faaliyet Değerlendirme Toplantısı için yeni belediye hizmet binasında gazeteciler ile bir araya geldi.

Tatvan Belediyesi tarafından yaptırılan yeni hizmet binasında gazetecileri ağırlayan Başkan Aksoy, gazeteciler ile birlikte yeni hizmet binasını gezdikten sonra ilçede uygulanan projeler hakkında belediye konferans salonunda bilgiler verdi.

2014 yılından itibaren onlarca projeyi hayata geçirdiklerini belirten Aksoy, “Göreve geldiğimiz 2014 Nisan ayından itibaren yaklaşık 4 yıldır vaat ettiğimiz bir çok projeyi hayata geçirdik. Bir çok projemiz ise halen yapım aşamasında ve çok kısa sürede tamamlayacağız. Şuan içerisinde bulunduğumuz Yeni Belediye Hizmet Binası başta olmak üzere Sergi ve Kongre Merkezi, Canlı Hayvan Pazarı, Su ve Kanalizasyon Alt Yapı, Doğalgaz Alt Yapı, İşletme Parkı, Feribot Parkı, İşletme 3. Etap Parkı, Hayvan Hastanesi, Hanımlar Lokali ve Spor Salonu, Sosyal Market, Mesire Alanı, Mezbahane Modernizasyon, Saha Amirliği Hangar Binası, Şehir Gençlik Merkezi Projesi, İşletme Oteli, İşletme Camisi gibi projelerimizi faaliyete soktuk. Güneş Enerjisi Santrali, Bilgi Evi, Seyir Terası Ve Teleferik Projesi, Şehirler Arası Otobüs Terminali, Tekne Yanaşma Yeri ve Şehir Mezarlığı gibi projelerimiz ise tamamlanmak üzere. Bizler 2014 Mahalli İdareler Seçimleri öncesi halkımıza neyi vaat ettiysek yaptık. İleri gittik söz verdiğimiz projelerimiz dışında bir çok çalışmayı da hayata geçirdik. Meclis üyelerimiz ve çalışma arkadaşlarımız ile sürekli bir gayret içerisindeyiz. İlçemiz için memleketimiz için Tatvan’ımız ve Tatvanlılar için neler yapabiliriz, ne tür projeler geliştirebiliriz gayreti içerisindeyiz. Çalışmalarımızı baltalamak isteyenler oluyor, halkımız ile aramızda kurulan bu gönül bağını yıkmak isteyenler oluyor. Bizim boş işlere ayıracak vaktimiz yok. Biz tüm vaktimizi ve gücümüzü halkımıza hizmet etmeye adadık. Bizler hizmet etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Allah’ın izniyle yeni ve daha büyük projeler ile yolumuza devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Yapılan toplantıya Ak Parti Tatvan İlçe Başkanı Cemil Sayılgan ve basın mensupları katıldı.

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Başkan Aksoy, Yeni Hizmet Binasında Gazeteciler İle Bir Araya Geldi