Çarşamba, 12 19th

Salı, 26 Aralık 2017 03:24

Tatvan Belediyesine Bir Ödül Daha

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen “Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor” anketi sonuçlarına göre yılın belediye başkanı seçildi.

Yıl içerisinde sunulan projeler ile yapılan çalışmaların halk tarafından değerlendirildiği ve yerel yönetimler tarafından prestijli bir ödül olarak nitelendirilen Yılın Belediye Başkanları Ödül Töreni Kayseri Erciyes’te yapıldı.

Yılın Yerel Yöneticileri - 7 ödül töreninde 19 ayrı hizmet kategorisinde ayrı ayrı değerlendirilerek belirlenmiş ödüller büyükşehir, il, ilçe, metropol ilçe ve belde belediye başkanlarına takdim edildi.

Turizme Destek kategorisinde “Sahil Düzenleme Projesi” ile ödüle layık görülen ve konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, “Görevimiz süresince birçok projeyi hayata geçirdik. Projelerimiz arasında olmadığı halde birçok alanda güzel işlere imza attık. Ekip halinde, istişareye dayalı bir şekilde hizmetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Tatvan Sahilinde uyguladığımız ‘’Sahil Düzenleme’’ çalışmamız turizme destek projesi dolayısıyla Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin yılın başarılı projelerinden biri seçildi ve belediye başkanı olarak ödüle layık görüldüm. Bu gün düzenlenen ödül töreninde Tatvan halkı adına orada bulundum. Bu ödül bize moral ve motivasyon kattı” dedi.

Okunma 541 defa Son Düzenlenme Salı, 26 Aralık 2017 03:28

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Tatvan Belediyesine Bir Ödül Daha