Cumartesi, 12 16th

Çarşamba, 22 Kasım 2017 23:23

Tatvan’da Halk Toplantısı Düzenlendi

Tatvan’da düzenlenen halk toplantıları kapsamında mahallesi sakinlerinin sorun ve sıkıntıları dinlendi.

İlgili kurum amirleriyle birlikte bu haftaki halk toplantısında ilçenin Fatih Mahallesi taziye evinde mahallesi sakinleri ile bir araya gelen İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ve Belediye Başkanı Fettah Aksoy, mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinledi. Vatandaşlar tarafından aktarılan talep ve sorunları bir bir not alan Kaymakamımız Özkan ve Başkan Aksoy, iletilen sorun ve sıkıntıların çözümü için ilgili kurum amirlerine talimat verdi.

Gerek mahallelerdeki ve gerekse köylerdeki vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde görmek ve dinlemek için bu tür toplantılara devam edeceklerini belirten Kaymakam Özkan, iletilen şikayet, istek ve önerilerin yakın takipçisi olacaklarını dile getirdi.

Başkan Aksoy ise, belediyenin yürütmüş olduğu çalışmalarla ilgili bilgi vererek şöyle konuştu: “Doğalgaz çalışmalarında sona geldik. Su ve Kanalizasyon alt yapı çalışmalarımız cumhuriyet mahallesinde devam ediyor kısa süre sonra tamamlamayı hedefliyoruz. Bir şehrin alt yapısı yoksa istediğiniz kadar üst yapı yapın hiç bir değeri olmayacaktır. Ayrıca hiçbir Belediye Başkanı kolay kolay alt yapı işine girmez neden çünkü onca parayı toprağa gömüyorsunuz yani yerin altına o hizmet görünmüyor. Tozu toprağı ise cabası, her nimetin bir külfeti vardır. Biz Belediye olarak alt yapının bitirildiği her sokağın mahallenin yolunu kilitli parke taşı ile döşeyeceğiz.  İnşallah ilçemizin tüm yollarını kısa sürede yeniden yapmış olacağız Vatandaşlarımızdan bu konuda sabır göstermelerini diliyorum.”

Düzenlenen toplantıya Kaymakam Özkan, Belediye Başkanı Fettah Aksoy, kurum amirleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Okunma 287 defa Son Düzenlenme Çarşamba, 22 Kasım 2017 23:36

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Tatvan’da Halk Toplantısı Düzenlendi