Cumartesi, 12 16th

Çarşamba, 13 Eylül 2017 04:25

Başkan Aksoy’un “30 Ağustos Zafer Bayramı” Mesajı

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, “30 Ağustos Zafer Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Aksoy, mesajında “30 Ağustos Zaferi vesilesiyle öncelikle vatanımızın kurulmasında ve onun ilelebet muhafaza edilmesinde canlarını yitiren bütün aziz şehitlerimiz ve 15 Temmuz Demokrasi şehitlerimizi rahmet ve minnet duygularıyla anıyorum. Türk milletinin tüm imkansızlıklara rağmen milli mücadelesini kazanarak bağımsızlığına sahip çıktığı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı 30 Ağustos Zaferi, tarih sayfasındaki yerini, inancın zafere dönüştüğü büyük bir kahramanlık örneği ve bağımsızlık mücadelesi olarak almıştır. Aziz milletimiz, kahraman Türk ordusuyla tek bir yürek halinde verdiği bu zorlu mücadele sonucunda elde ettiği barış ve huzur ortamını koruyarak, çağdaş uygarlık yolunda yürümeye devam edecektir. Tüm hemşerilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı yürekten kutluyorum.”

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Başkan Aksoy’un “30 Ağustos Zafer Bayramı” Mesajı