Cumartesi, 10 21st

Çarşamba, 13 Eylül 2017 04:18

Tatvanlılar 15 Temmuz’da Bitlis’teki Programa Katılacak

15 Temmuz Şehitleri Anma Programı çerçevesinde, Bitlis il merkezinde düzenlenecek olan programa Tatvan’daki vatandaşların yoğun katılım göstermesi planlanıyor.

Programa, Tatvan'dan katılacak olan vatandaşlar için Tatvan Kaymakamlığı ve Tatvan Belediyesi tarafından ücretsiz ulaşım hizmeti sağlanacağı, 15 Temmuz günü Yaşam Alışveriş Merkezi önünden araçların saat 18:00’de Bitlis il merkezine hareket edeceği belirtildi.

Bitlis’teki yürüyüşe katılıp ardından demokrasi nöbeti tutacaklarını kaydeden Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, “15 Temmuz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize saygılarımı sunuyor, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’müzü tebrik ediyorum. İnşallah hep birlikte yarın il merkezindeki programa katılacağız. 15 Temmuz Şehitleri Anma Programı’na tüm halkımız davetlidir. Milli iradenin üstünde hiçbir güç yoktur. Unutma, unutturma!” dedi.

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Tatvanlılar 15 Temmuz’da Bitlis’teki Programa Katılacak