Cumartesi, 10 21st

Çarşamba, 13 Eylül 2017 04:16

Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Sona Erdi

Tatvan Belediyesi tarafından 49.su organize edilen Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali dün akşam Servet Kocakaya konseri ile sona erdi. Yarım asırlık bir gelenekle her yıl daha farklı etkinliklerle düzenlenen ve bölge halkı tarafından vazgeçilmez hale gelen Tatvan Fuarı 1 Temmuz Cumartesi günü Tatvan Belediyesi önünden düzenlenen kortej yürüyüşü ile başlamıştı.

ÜNLÜ İSİMLER SAHNE ALDI!
Tatvan Belediyesinin organize ettiği 49.Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali bu yıl birbirinden değerli isimlere ev sahipliği yaptı. O Ses Türkiye yarışmasında ki performanslarından dolayı Türkiye’ nin kalbinde taht kuran Emre Sertkaya, Özcan Demir, Grup Astar, Ömer Yusuf Nergiz ve Özcan Demir gibi sanatçıların yanı sıra Pınar Dilşeker, Bülent Serttaş, Grup İmera ve Servet Kocakaya Tatvan’ı adeta salladı. 9 Temmuz tarihinde yapılması planlanan Aydın Özen konseri ise Hizan İlçesinde askeri aracın geçişi sırasında infilak edilen patlayıcı sonrası şehit olan 2 askerimizin anısına duyulan saygı nedeniyle iptal edildi.

FUARA YOĞUN KATILIM SAĞLANDI!
Bu yıl 49. su düzenlenen Tatvan Fuarına ise yoğun katılım sağlandı. Gerek Tatvan gerek bölge halkının vazgeçilmezi haline gelen fuarda başta Tatvan olmak üzere Güroymak, Mutki ve Hizan ilçeleri standı açılarak ilçelerin tanıtımı çok iyi şekilde yapıldı. Fuara katılım sağlamayan Ahlat ilçesi ve sadece birinci günü hizmet veren daha sonra boş bırakılan Adilcevaz ilçesi standı fuara gelen Ahlat ve Adilcevazlıların tepkisini topladı.

BAŞKAN AKSOY’DAN EMEĞİ GEÇEN HERKESE VE KATILIMCILARA TEŞEKKÜR!
Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Belediye tarafından organize edilen 49.Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali kapanış programında; festival boyunca gecesini gündüzüne katarak fuar için özverili bir şekilde çalışanlara, gerek fuar alanını gerek konser alanları boş bırakmayarak Tatvan’ın tanıtımında büyü rol oynayan katılımcılara, sahne alan sanatçılara ve ekiplerine teşekkür etti. Başkan Aksoy önümüzdeki yıl 50. si düzenlenecek olan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivalinde daha büyük organizasyonlara imza atacaklarının sözünü verdi.

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Sona Erdi