Cumartesi, 10 21st

Çarşamba, 13 Eylül 2017 04:14

Bülent Serttaş Tatvan'ı Salladı

49. Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali tüm coşkusuyla devam ederken, her akşam birbirinden değerli ses sanatçılarının konserleri ile bölge halkı stres atıyor. Pınar Dilşeker, Özcan Demir, Ömer Yusuf Nergiz, Grup Astar ve Serkan Aşık konserleriyle aralıksız devam eden festivalde dün akşam sahne alan isim ünlü sanatçı Bülent Serttaş oldu. Sempatik tavırları ve birbirinden güzel şarkılarıyla Tatvan halkının gönlüne taht kuran Serttaş, konser sırasında sahnenin üstüne çıkarak uzun hava türkü söyleyince konser alanı iyice coştu. “Haber gelmiyor yardan” “Ablalar” ve “Aşk Bodrum’da yaşanıyor” şarkılarıyla son iki yılda dinlenme rekorları kıran ünlü sanatçı Serttaş, konser boyunca durmak bilmedi. 5 bin kişiden fazla dinleyicinin olduğu konserde kendi sosyal medya hesaplarından da canlı yayın yapan Bülent Serttaş Tatvanlıların sıcak ve samimi tavırlarından çok hoşnut olduğunu defalarca dile getirdi. Yoğun katılımın sağlandığı konserde eğlenceli anlar yaşandı.

Ünlü sanatçı bugün için kesilen uçak biletini iptal ederek Tatvanlılar için iptal ederek bir gün daha kalacağını ve Tatvan’ı gezeceğini söyledi.
Ünlü sanatçı Bülent Serttaş konser bitiminde İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya tarafından plaket takdim edildi.

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Bülent Serttaş Tatvan'ı Salladı