Cumartesi, 10 21st

Çarşamba, 13 Eylül 2017 04:09

Grup Astar Tatvan'da Konser Verdi

49. Tatvan Doğu Anadolu Fuarı Kültür ve Sanat Festivali tüm hızıyla devam ederken, festivalin 3. gününde ASTAR isimli rock grubu sahne aldı. Beklentilerin bayağı üstünde katılımın sağlandığı konserde vatandaşlar birçok şarkıya eşlik etti. O Ses Türkiye yarışmasıyla ün yapan grup üyeleri Tatvanlıları adeta coşturdu. Gençlerin daha fazla katılım sağladığı konserde, şarkılara eşlik etmek amacıyla yakılan cep telefonu flaşları ile ortaya çıkan görsel şölen Astar grubunu hayran bıraktı.

İlk gün Özcan Demir ve Pınar Dilşeker ile başlayan konserler 10 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Bülent Sertaç, Grup İmera ve Servet Kocakaya’nın da sahne alacağı festivalde yarın ki sanatçı Ömer Yusuf Nergiz olacak.

Okunma 51 defa Son Düzenlenme Çarşamba, 13 Eylül 2017 04:12

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Grup Astar Tatvan'da Konser Verdi