Cumartesi, 10 21st

Çarşamba, 13 Eylül 2017 04:06

Halk Oyunları Yarışmasını Diyarbakır Takımı Kazandı

Tatvan Kültür ve Sanat Festivali 10 takımın katılımıyla düzenlenen 2. Halk Oyunları yarışmasına ev sahipliği yaptı.

Tatvan Belediyesi tarafından bu yıl 49.’su düzenlenen Tatvan Doğu Anadolu Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen yarışmada, takımlar yöresel oyunlarını sergiledi. Birbirinden güzel performansların sergilendiği yarışmayı Diyarbakır Takımı kazandı. Yoğun katılımın sağlandığı yarışmada Malatya takımı ikinci, Hakkari takımı ise üçüncü oldu. Yarışma sonunda yarışmaya katılan tüm takımlara katılım belgesi verilirken, dereceye giren takımlara Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Meclis Başkanı İhsan Bakırhan ile Bitlis Genç İşadamları Derneği (BİGİAD) Bitlis Şube Başkanı ve TATSO Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin ve diğer davetliler tarafından ödül çekleri hediye edildi.

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Halk Oyunları Yarışmasını Diyarbakır Takımı Kazandı