Perşembe, 06 22nd

Perşembe, 23 Mart 2017 23:24

Öğrencilerden Başkan Aksoy’a ziyaret

Tatvan'da faaliyet gösteren Tatvan Okyanus Koleji İlkokulu öğrencileri Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’u makamında ziyaret etti.

'Kurumları Tanıyalım' konulu etkinlik kapsamında Başkan Aksoy’u ziyaret eden Tatvan Okyanus Koleji İlkokulu öğrencileri, belediyecilik alanında merak ettikleri konularla ilgili sorularını Başkan Aksoy’a yönelttiler.

Öğrencilerin tek tek sorunlarını cevaplandırarak belediyecilikle ilgili öğrencileri bilgilendiren Başkan Aksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sınıf öğretmenleri nezaretinde gerçekleşen ziyarette öğrenciler ile sohbet eden Başkan Aksoy, öğrencilerle yakından ilgilendi.

Okunma 406 defa Son Düzenlenme Perşembe, 23 Mart 2017 23:36

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Öğrencilerden Başkan Aksoy’a ziyaret