Perşembe, 12 13th

Cuma, 21 Ekim 2016 17:05

Başkan Aksoy, “21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü”nü kutladı.

Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, “21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü” dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayarak, tüm gazetecilerin gününü kutladı.
Gazetecilerin, milletin gerçek sesi olduğunu söyleyen Başkan Aksoy, görevlerini en iyi şekilde yapma arzusuyla dolu olan gazetecilerin toplumu aydınlatma hevesiyle zorluklardan kaçınmadıklarını belirtti.

Başkan Aksoy, mesajında şunları söyledi;

"Sorunların yerinde ve hızlı bir şekilde çözümünü sağlamak amacıyla fedakarca çalışan gazeteciler, gelişmeleri halkla paylaşma yolunda emek harcayarak, yönetenler ile yönetilenler arasında köprü görevi görerek, bir şehrin ve toplumun kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif olarak görev alıp emek harcıyorlar. Özgür, tarafsız ve ilkeli olarak çalışan gazeteciler, kamuoyu için en faydalı meslek gruplarının başında gelmektedir. İlçemizde zaman gözetmeksizin, basın yayın kuruluşlarında fedakarca çalışarak ülkemizdeki, bölgemizdeki, ilimizdeki ve ilçemizdeki gelişmeleri, halkımızla paylaşma yolunda emek harcayarak, kamuyu yönetenler ile yönetilenler arasında köprü görevi gören, ilimiz ve ilçemizin kültürel sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif görev alarak emek harcayan, tüm kıymetli basın mensuplarımızın 21 Ekim Gazeteciler Günü'nü kutlar, meslek hayatlarındaki başarılarının devamını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım."

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Başkan Aksoy, “21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü”nü kutladı.