Pazar, 09 24th

Çarşamba, 10 Ağustos 2016 17:47

Tatvan’da Yol Yapım Çalışması

Tatvan Belediyesi tarafından ilçedeki 4 mahallede ve Aşitan deresi çevresinde yol yapım çalışmaları başlatıldı.

Tatvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçede bulunan Fatih, Kültür, Cumhuriyet ve Sosyal Mahalleleri ile Aşitan deresi çevresinde çamurlu ve tozlu yollara son vermek ve vatandaşların mağduriyetini gidermek için başlattığı yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yürütülen yol yapım çalışmaları kapsamında ana ve ara sokakların yolları sathi kaplama asfalt kullanılarak onarılıyor. Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Fettah Aksoy, “Bölgesel olarak ilerleyen çalışmalarda daha önceden alt malzeme kullanılarak zemin güçlendirmesi yapılan yaklaşık 10 kilometrelik yol sathi asfalt kaplama kullanılarak onarıldı” dedi.

Yol yapım çalışmalarının bölgesel ilerlediğini ve çalışma sezonu boyunca birçok sokakta asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini kaydeden Başkan Aksoy, "İlçemizin farklı bölgelerinde tahrip olan sokak yollarımızı aciliyet durumuna göre onarmaya devam ediyoruz. Şu an belediye ekiplerimiz Fatih, Kültür, Cumhuriyet ve Sosyal mahalleri ile Aşitan deresi çevresinde bazı tahrip olmuş sokak yollarımızı sathi asfalt kullanarak onarıyor. Daha önceden hiç bir şekilde yolu bile olmayan, ayrıca vatandaşların yoğun olarak kullandığı bazı sokaklarımızı asfalt ile tanıştırdık. Etap olarak ilerlediğimiz yol yapım çalışmalarımız ilçemizin farklı bölgelerinde de devam edecek” ifadelerini kullandı.

Okunma 816 defa Son Düzenlenme Çarşamba, 10 Ağustos 2016 18:10

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Tatvan’da Yol Yapım Çalışması