Çarşamba, 04 26th

Cumartesi, 25 Haziran 2016 04:46

Kazalara Neden Olan Köprü Genişletiliyor

Tatvan Belediyesi, şehir merkezini üç mahalleye bağlayan Feribot İskelesi mevkiindeki köprüye ek olarak yeni bir köprü yapımı için çalışma başlattı.

Tatvan Belediyesi, ilçeyi Kale, Cumhuriyet ve Karşıyaka mahallelerine bağlayan feribot iskelesi mevkiinde bulunan tek şeritli ve dar olması nedeniyle sürekli kazalara neden olan köprünün yanına alternatif olarak yeni bir köprü yaparak yolu çift yöne çıkaracak.

Mevcut köprünün yıllar önce çok dar bir şekilde yapıldığını ve şuan ihtiyaçlara cevap vermediğini belirten Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş, "Tatvan şehir merkezini Kale, Karşıyaka ve Cumhuriyet mahallelerine bağlayan Feribot mevkiindeki tek şeritli köprünün trafik akışına uygun olmadığı ve trafik kazalarına sebebiyet verdiği için köprünün hemen yanına ilave bir köprü yapılması için projesini çizip ihalesi yaptık. Temeli atılan ve kısa sürede tamamlamayı hedeflediğimiz yeni köprü sayesinde güzergah çift yönlü trafiğe açılmış olacak. Tatvan halkına şimdiden hayırlı olsun.  Söz Verdik Yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Kazalara Neden Olan Köprü Genişletiliyor