Çarşamba, 04 26th

İşletme Oteli Restorasyon Projesi

Bir dönem birçok bürokratın misafir edildiği, birçok anıya ev sahipliği yapan Tarihi İşletme Otelinin 2014 yılında başlayan restorasyon çalışmalarına devam ediliyor. 2015'in sonlarına doğru tamamlanması beklenen projede, a'dan z'ye bir restorasyon çalışması yapılarak tarihi yapıda ki betonarme aksamlar ve sıvalar söküldü. Yapım aşamasına gelen çalışmalarında tamamlanmasıyla birlikte uzun yıllar aradan sonra herkesin özlemle beklediği tarihi bu otelimiz “İşletme Belediye Konuk Evi” olarak hizmete açmayı hedefliyoruz. Tarihi otel eskiden olduğu gibi bundan sonrada yine önemli ve bir birinden değerli misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Kategorize Edilmemiş İşletme Oteli Restorasyon Projesi