Pazar, 11 19th

Tatvan Şehir Parkı Projesi

Tatvan Şehir Parkı projemizi hayata geçirmek amacıyla Feribot İskelesi mevkiinde bulunan 15 bin metrekare alanda dolgu çalışmalarına başladık. Kardeş belediyemiz olan Bağcılar Belediyesi ile birlikte yapacağımız bu proje içerisinde çocuk oyun alanı, kamelya ve oturma alanları barındıracak. Yapımına başlanan Tatvan Şehir Parkı (Kültür Parkı) sayesinde ilçe halkımız Van Gölü kıyısında güzel vakit geçirebilecekleri bir tesise sahip olmuş olacak. Belediyemiz bu proje ile ilçemizde yeşil alanların ve halkın ortak kullanımına açık alanları arttırmayı yaşlı, çocuk, genç ve ailelere hitaben sosyal bir donatı alanı oluşturmayı amaçlamaktadır.

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Kategorize Edilmemiş Tatvan Şehir Parkı Projesi