Pazar, 11 19th

Yeni Belediye Binası Projesi

1970'lerde yapılan mevcut belediye binamızın devrin ihtiyaçlarına cevap verememesi nedeniyle yeni bir hizmet binası yapılması kararı alındı. Tatvan'a yakışır şık bir belediye binası kazandırma adına hazırlamış olduğumuz projemizi hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni belediye binası tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde projelendirildi ve görselleri çizildi. İhalesinin ise 2015 yılı içerisinde yapılması hedefleniyor. Kısa süre sonra inşaatına başlanacak olan proje ile Tatvan'a yakışır yeni bir belediye binası kazandırmış olacağız.

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Kategorize Edilmemiş Yeni Belediye Binası Projesi