Perşembe, 12 13th

Pazartesi, 08 Aralık 2014 20:30

Tatvan'da Parke Taşı Döşeme Çalışmaları

Tatvan  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor.

Yapılan çalışmaları yerinde takip eden, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy  yaptığı açıklamada, belediyelerinin Fen İşleri Müdürlüğü kontrolünde gerçekeleşen yol kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yapma çalışmalarının Karşıyaka mahallesi Şifa sokakta, belediye binası arkasında, bulunan yatay ve dikey sokaklarda ve daha önceden İşletme mahallesinde hayvan pazarı olarak kullanılan sokakta devam ettiğini belirtti.

Çalışmalar kapsamında öncelikli  hedeflerinin çok kötü durumda olan ve halk tarafından yoğun bir şekilde kullanılan sokaklar olduğunu belirten Tatvan Belediye Başkanı Aksoy, "Şimdilik sadece halkımızın yoğun bir şekilde kullandığı ve çok kötü durumda olan sokaklarımıza parke ve asfaltlama çalışmaları yapıyoruz.Belirtilen sokaklarda, ilk etapta 36 bin metrekare parke taşı döşemeyi düşünüyoruz.Parke taşı döşeme ve asfaltlama çalışmalarımız belirli sokak ve caddelerde devam edecek.Yaptığımız yolların kalıcı ve uzun yıllar halkımıza hizmet edebilir bir şekilde olmasına da büyük önem veriyoruz.Sokaklardaki çalışmaları en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız.Önümüzdeki sene başlıyacağımız alt yapı projesinden sonra ilçedeki bütün sokak ve caddelerde yapacağımız parke ve asfaltlama çalışmaları sonucunda ilçemizi alt yapı ve üst yapılarıyla modern, çağdaş bir görünüme kavuşturmayı planlıyoruz."ifadelerini kullandı.

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler Tatvan'da Parke Taşı Döşeme Çalışmaları