Cuma, 06 22nd

Güncel Haberler (423)

Cumartesi, 16 Haziran 2018 02:08

Tatvan'da Bayramlaşma Programı

Tatvan'da Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.
Yayınladığı mesajda tüm İslam Alemi’nin bayramını kutlayan Başkan Aksoy, Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü ve Ramazan Bayramını karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
Tatvan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentte bulunan park, cadde, kavşak ve refüjlere mevsimlik çiçek dikimi çalışmalarına devam ediyor.
Tatvan Belediyesi tarafından, Fuar Sergi Alanı ve Kongre Merkezi’nde belediye çalışanları için iftar yemeği düzenlendi.
Tatvan Belediyesi tarafından, Fuar Sergi Alanı ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Bitlis milletvekili adayları ile esnaflar ve vatandaşlar katıldı.
Tatvan Belediyesi tarafından, Tatvan'daki esnaflara yönelik iftar yemeği düzenlendi.
Tatvan Belediyesi 9 Bin Metrekare alan üzerine yeni bir park daha inşa ediyor.
Tatvan Belediyesi, çocuklara hayvan sevgisini aşılamak amacıyla minikleri tiyatroyla buluşturdu. Tatvan Belediyesi, Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) ve gönüllü bir vatandaşın işbirliğiyle Hayvan Hakları Haftası etkinlikleri kapsamında Bitlisli çocuklara 'Bremen Mızıkacıları'…
Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Bitlis Eren Üniversitesi Proje Atölyesi tarafından organize edilen “Bitlis Seninle Güzel” adlı proje kapsamında düzenlenen konferansta sunum yaptı.
Sağlık Bakanlığı’nın “sağlık için pedalla” projesi kapsamında, Tatvan Belediyesi tarafından derslerinde başarılı olan ilçe genelindeki 300 öğrenciye bisiklet dağıtıldı.
Hayata geçirdiği proje ve çalışmalarla adeta Tatvan'ın çehresini değiştiren Tatvan Belediyesi, 4 yıllık sürede sadece alt yapı alanında 135 milyonluk yatırım yaptı.
Cumartesi, 14 Nisan 2018 21:03

81 İlden 81 Genç Tatvan’da Buluştu

Tatvan Belediyesi ve Birlik Vakfı Bitlis Şubesi tarafından düzenlenen program kapsamında Türkiye’nin dört bir yanından gelen 81 genç Tatvan’da buluştu.
Sayfa 1 / 27

Buradasınız: Anasayfa GÜNCEL Haberler