Perşembe, 12 13th

Van Gölü Mesire Alanı Projesi

Yeşil ile mavinin birleştiği nokta olarak tarif ettiğimiz güzide ilçemiz Tatvan’da tabiri caizse bataklık olarak bilinen bir çok noktada yeşil alan çalışması gerçekleştirdik. Feribot mevkiinde bulunan alanda, İşletme mevkiinde bulunan alanlarda ve eskiden çöp dağları oluşan Van yolu üzerindeki alanda ıslah çalışmaları gerçekleştirerek peyzaj çalışmaları yaptık. Halkımızın ve şehir dışından gelen misafirlerimizin rağbet ettiği İşletme Parkı, Feribot Parkı, İşletme Parkı 3. Etap, İstasyon Parkı, Pınarbaşı Semt Parkı ve Van Gölü Mesire alanı olmak üzere yaklaşık 400 bin m² alanı yeşil alan olarak ilçemize kazandırdık.

Buradasınız: Anasayfa PROJELER Tamamlanan Projeler Van Gölü Mesire Alanı Projesi