Perşembe, 12 13th

Canlı Hayvan Pazarı ve Borsası Projesi

Uzun süredir eksikliği hissedilen Canlı Hayvan Pazarı ihtiyacını gidermek amacıyla günümüz şartlarına uygun güzel ve donanımlı bir hayvan pazarı alanı oluşturduk. 7 dönüm üzerinde oluşturduğumuz hayvan pazarı alanında kapalı ve açık bölümler yer alıyor. Bu bölümlerde bekleme, yemleme, hayvan temizliği ve bakımı ile kısa süreli barınma yerleri bulunuyor. Ayrıca geniş pazarlama alanları yer alıyor. Artık hayvan ticareti, Van karayolunun Tatvan ilçe girişinde inşası tamamlanan hayvan pazarında gerçekleştirilebilecek. Burada köylü kardeşlerimizle hayvan ticareti yapanlar, hayvanlarını getirip kısa süreli konaklama yaparak pazarlayabilecek. Alıcılar için de faydalı olabilecek kalıcı bir adres oluşturuldu.

Buradasınız: Anasayfa PROJELER Tamamlanan Projeler Canlı Hayvan Pazarı ve Borsası Projesi